We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Verge3D html stuck at 60% when transfering file to different device (Blender)

Home Forums Graphics / Blender Verge3D html stuck at 60% when transfering file to different device (Blender)

  • This topic has 10 replies, 3 voices, and was last updated 1 month ago by kdv.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #75066
    badboss
    Participant

    So i made this rather complex interactive config with a car using the Verge3D trial. The car had a lot of vertices, and there was a lot of code put into it on Verge3D’s programming interface but it still loaded fine and was not laggy at all when opened.

    However I made this file on a different computer from my home one. Now I didn’t think this was an issue as I had made a much simpler project that when transferred between devices still worked, but for some reason this car just won’t open on my computer at home, the loading bar gets stuck at 60% every time.

    I have done everything I can think of, uninstalling and reinstalling Verge3D, I have downloaded the project from the original computer on two different occasions two different ways but with the same result. I am using google drive to transfer these files, and it worked before for a simpler project, but I can’t figure out when it won’t work now. Anyone have any ideas on what I am doing wrong? If you need screenshots or files just let me know. Thank you :good:

    #75067
    xeon
    Customer

    A suggestion would be turn on Developer Tools in your browser and go to the Network tab and look at the files that have loaded and those that are stuck….404 or something else.

    Xeon
    Route 66 Digital
    Interactive Solutions - https://www.r66d.com
    Tutorials - https://www.xeons3dlab.com

    #75068
    kdv
    Participant

    F12 in Chrome

    Puzzles and JS coding. Fast and expensive.

    If you don’t see the meaning in something it primarily means that you just don’t see it but not the absence of the meaning at all.

    #75069
    badboss
    Participant

    I checked the Dev tools like what was recommended, but everything seemed to running fine. Everything in the network tab was 200 OK, and there were no issues in the debugger. I am not familiar with the Dev tools though, so perhaps I am missing something?

    #75072
    kdv
    Participant

    Everything in the network tab was 200 OK, and there were no issues in the debugger.

    Well, in this case your question has no answer :unsure: Nothing to say without the app itself. Try to upload it to V3D network and open from your home computer…

    Puzzles and JS coding. Fast and expensive.

    If you don’t see the meaning in something it primarily means that you just don’t see it but not the absence of the meaning at all.

    #75073
    badboss
    Participant

    Well, in this case your question has no answer :unsure: Nothing to say without the app itself.

    Actually I did discover this error upon
    checking the Dev menu again, though I am not sure how to interpret it.
    I could also attach the ZIP file via google drive I downloaded from the original computer and you could check out the app itself, would that help?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #75075
    kdv
    Participant

    the app in zip could help. but this is not for sure ))) it will help only if somebody else can reproduce the issue.

    Puzzles and JS coding. Fast and expensive.

    If you don’t see the meaning in something it primarily means that you just don’t see it but not the absence of the meaning at all.

    #75076
    badboss
    Participant

    the app in zip could help. but not for sure ))) it will help only if I can reproduce the issue.

    Well just let me know if you find anything wrong, and thank you for all the help thus far. Here is a link to a zipped version of the project.

    https://drive.google.com/drive/folders/1ouWA-tabop2oON4D58A8FGNN4BlPFVqT?usp=sharing

    #75077
    kdv
    Participant

    See no loading issues but your app is tooooooooo heavy. It’s definitely not for web… 95+ million triangles? 5900+ render calls? :wacko: Looks like your home PC simply can’t cope with it. And all office computers also won’t. Half-Life Alyx in VR with Ultra settings is loading GPU and CPU less then your app :wacko:

    Puzzles and JS coding. Fast and expensive.

    If you don’t see the meaning in something it primarily means that you just don’t see it but not the absence of the meaning at all.

    #75079
    badboss
    Participant

    The car I used isn’t one I modeled, I knew it had a lot of verts but not that many haha. There was a lot of excess geometry I can cut out to reduce that, but I am not familiar with what render calls are. I am assuming it has to do the different lights I used in the scene reflecting off the model, or the animation of the car exploding. Do you have any other tips to reduce the heaviness of the app?
    One thing that does confuse me though is the computer I constructed this app on ran it perfectly fine, and it only has specs slightly better than my one at home. Perhaps since I made the app on that device it can work there, but transferring all the data on the web is too much? Thanks for taking the time to check out my app.

    #75080
    kdv
    Participant

    I knew it had a lot of verts but not that many haha.

    are you sure? :scratch:

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Puzzles and JS coding. Fast and expensive.

    If you don’t see the meaning in something it primarily means that you just don’t see it but not the absence of the meaning at all.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.