We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Chrome shader

Home Forums Graphics / Blender Chrome shader

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #3085
    NewFake
    Customer

    Hi,

    It seems that the Verge chrome shader doesn’t work well, at least on my machine.
    Alu works fine, however I also experiment issues with gold, copper…

    Any idea please ?

    • This topic was modified 3 years, 6 months ago by NewFake.
    • This topic was modified 3 years, 6 months ago by NewFake.
    • This topic was modified 3 years, 6 months ago by NewFake.

    NewFake :)

    #3089
    NewFake
    Customer

    Here some screenshots.
    As I mentioned alu, leather, etc. work fine, however some don’t.

    Am I doing something wrong? Should I do more than just appending and applying the shaders? UV or so?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    NewFake :)

    #3094

    Here some screenshots.
    As I mentioned alu, leather, etc. work fine, however some don’t.

    Am I doing something wrong? Should I do more than just appending and applying the shaders? UV or so?

    Does this not work only in Blender or after export too? Can you attach a screenshots of browser console and Blender console?

    Co-founder and lead graphics specialist at Soft8Soft.

    #3107
    NewFake
    Customer

    Hi!

    Before and after too.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    NewFake :)

    #3113

    Can you also make screenshot of this console?

    And discribe in details how you append and apply materials and maybe attach a blend file with not working matterial with packed textures.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Co-founder and lead graphics specialist at Soft8Soft.

    #3196
    NewFake
    Customer

    Hi!

    I think it was caused by a “wrong folder path”. As in France we have accents such as é à è, and I put one on a folder’s name; a mistake that I seldom do, and did this time.
    So, please, forget this ticket. However it might help French users :heart:

    • This reply was modified 3 years, 6 months ago by NewFake.
    • This reply was modified 3 years, 6 months ago by NewFake.

    NewFake :)

    #3209

    Ha ha interesting! Glad you made it work! :)

    3D Verger, the CEO
    LinkedIn | FB | Twitter | VK | 新浪微博

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.