Animated Verge3D not working as expected ?

Home Forums General Questions Animated Verge3D not working as expected ?

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Avatar jezuk 2 days, 11 hours ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #21608
    Avatar
    jezuk
    Licensee

    Hi guys,

    I’ve created animated SketchFabs before for simple door access panels where some fixers rotate, the door closes, a lock is turned and unturned and then the door opens and the fixers rotate once again.

    This loops and works as expected on SketchFab and can be seen here;

    https://skfb.ly/6PnKD (ignore the floating label !).

    However, when I try the same animatation in Verge3D, the animation doesn’t work correctly (the fixers dont rotate when they are supposed to).

    You can see that one here;

    https://3dvisuals.co.uk/work/verge/ezj/0010-v04i.html

    Is this a ‘bug’ or something ?

    Please can you advise on what might be the problem or if there are animation ‘best practices’ with regards to Verge3D ?

    It’s a simple animation and I have others to do like this, but I can’t proceed with any others until I resolve this issue first.

    Many thanks.

    • This topic was modified 2 days, 15 hours ago by Avatar jezuk.
    #21616
    Avatar
    jezuk
    Licensee

    Forgot to mention that I am using 3DS Max 2020 and Verge3D 2.16.

    #21620
    Yuri Kovelenov
    Yuri Kovelenov
    Developer

    Hi!

    Can you share your max file? We’d take a look into this.

    3D Verger, the CEO
    LinkedIn | FB | Twitter | VK | 新浪微博

    #21621
    Avatar
    jezuk
    Licensee

    Hi Yuri,

    Sure, I’ll send you a copy of the max file now.

    Many thanks :)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.