We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Updated to pre3 and getting an error

Home Forums Bug Reports and Feature Requests Updated to pre3 and getting an error

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #19669
    D3Pixel
    Customer

    App Manager Version: Version 2.15.0pre3

    Error caught in console as:

    favicon.ico:1 GET http://d3pixel/favicon.ico 404 (Not Found)
    v3d.js:1 Verge3D 2.14.0 pre1 (WebGL 2.0)
    visual_logic.js:793 Uncaught TypeError: obj.resolveMultiMaterial is not a function
        at getObjectMaterial (visual_logic.js:793)
        at ToggleVisibleState (visual_logic.js:872)
        at HTMLButtonElement.<anonymous> (visual_logic.js:1302)
    getObjectMaterial @ visual_logic.js:793
    ToggleVisibleState @ visual_logic.js:872
    (anonymous) @ visual_logic.js:1302

    I noticed it is saying version 2.14.0 pre1 but I exported the file 5 minutes ago using the app manager which says it is version 2.15.0pre3

    Any idea why it is not saving the correct version of the js files from puzzles? Assuming this is not a bug?

    Thanks

    3D Animation and Web3D services - www.d3pixel.co.uk

    #19670
    D3Pixel
    Customer

    Ah, I needed to Update the application in the App Manager. Thought I had done that.

    All fixed now. Thanks.

    • This reply was modified 2 years, 12 months ago by D3Pixel.

    3D Animation and Web3D services - www.d3pixel.co.uk

    #19672
    D3Pixel
    Customer

    Feel free to delete this post.

    3D Animation and Web3D services - www.d3pixel.co.uk

    #19700

    Glad you worked it out! BTW we released the stable 2.15!

    Chief 3D Verger | LinkedIn | Twitter

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.