We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Problems loading the application in WP

Home Forums General Questions Problems loading the application in WP

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #35081
    kreattiva
    Customer

    Hi everyone,

    I’m having trouble loading the application into a WordPress site.
    It always worked until a couple of weeks ago, from that point on it started loading slower and always stops when few files are missing at the end.

    I worked to optimize it, it currently weighs 70mb and there is one mesh with about twenty materials.

    I have already increased the maximum upload size and
    contact the provider to configure the server in the best way.

    What is the cause and how can the problem be solved?

    Thanks

    • This topic was modified 2 years, 2 months ago by kreattiva.
    #35084
    kreattiva
    Customer

    Hi to everyone,

    now the application is loaded correctly, I transferred everything via FTP.

    You can see well on one of the pCs on which I am testing it, but not on others and not on all browsers responds in the same way.

    What is possible that creates this problem?

    Thanks

    #35105

    Hi,

    can you share the link to the uploaded application? We can test it from our computers.

    Chief 3D Verger | LinkedIn | Twitter

    #35253
    kreattiva
    Customer

    Hi Yuri,

    Sure:
    https://visco3d.kreattivaenterprise2j.it/product/personalizza-la-tua-borsa-3d/

    Currently the application functions are not working, I am working on the puzzles, in the meantime, however, I do not see this well either.

    I checked the performance, and it seems that everything is more or less ok.

    I attach a PDF with the PHP specifications of the server hosting the linked site.

    Thanks

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by kreattiva.
    #35264

    For some reason there are 3 instances of Verge3D loaded on that page, which load and render the scene 3 times. You might take a look.

    Chief 3D Verger | LinkedIn | Twitter

    #35275
    kreattiva
    Customer

    Hi Yuri,

    i’m sorry, but I’m a newcomer to the subject, what do you mean by instances? Where should I look to delete the two more?

    Are the server specifications I forwarded to you correct?

    Thanks

    #35280

    Unfortunately the specs seem to be not attached to this forum topic.
    Anyway, if you hit F12, you can see in the browser console that Verge3D is initialized 3 times. Also, in the Network section of the console it looks like the same images are loaded multiple times. When inspecting this, my computer hang and I had to hard reboot, which is strange for such a small application.

    Chief 3D Verger | LinkedIn | Twitter

    #35284
    kreattiva
    Customer

    Could it be due to?

    Now I’ve tried to create another verge3D application by inserting all the blender project files of this 3D bag, so we can see if things get better.

    I probably didn’t do the project to perfection but what is ours due to the fact that you load three times? so I can figure out what to change.

    Plus exporting the ‘Verge3D glTF’ scene generates me a BLEND.1 file that I don’t see in other applications, is that normal?

    Initially the app, although very slowly, was running and all the features in WooCommerce were active, after i optimized the application I have to do some wrong operation, if necessary I can load the old application.

    Now I have correctly attached the PHP tab of the hosting on which this site resides.

    Thanks and i’m sorry again, i’m really at the beginning

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by kreattiva.
    #35303

    Hi,

    We investigated this further. This is not related to WordPress.

    This standalone link also does not work:

    https://cdn.soft8soft.com/AROAJSY2GOEHMOFUVPIOE:b77ebffaa2/applications/Configuratore%20di%20prodotti%202/Configuratore%20di%20prodotti%202.html

    For some reason, your application loads itself again via iframe. This repeats until all computer resources are exhausted, and finally crashes.

    Chief 3D Verger | LinkedIn | Twitter

    #35428
    kreattiva
    Customer

    Hi Yuri,

    Problem solved.
    I have recreated the project and now almost everything works correctly!

    Personalizza la tua borsa 3D (OK)

    Thanks! :good:

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by kreattiva.
    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by kreattiva.
    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by kreattiva.
    #35466

    glad you worked it out!

    Chief 3D Verger | LinkedIn | Twitter

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.