We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Problem with loading scene

Home Forums Puzzles Problem with loading scene

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #40142
    AvatarJimbaka
    Participant

    Yo,

    my load scene/append scene work in puzzle viewport but not in uploaded app.
    When i try to load scene on uploaded app i get a 403 error and
    Access Denied info.

    I tried to rename .gltf as mentioned in other posts but it doesnt work for me. Also .gltf file is in uploaded Folder

    app link:
    https://cdn.soft8soft.com/AROAJSY2GOEHMOFUVPIOE:ee57298627/applications/Cyfrowa/Cyfrowa.html
    (just click on gray background and error will occur in console)

    • This topic was modified 3 weeks, 3 days ago by AvatarJimbaka.
    #40144

    Hi,

    file names are case-sensitive for published apps. May be this is the reason

    3D Verger, the CEO
    LinkedIn | FB | Twitter | VK | 新浪微博

    #40145

    Hi,
    I’ve checked you app and it looks like you incorrectly specified the path to the loaded scene. Instead of the absolute path ‘/applications/Cyfrowa/Microscopy.gltf’ you should specify relative, such as ‘Microscopy.gltf’

    Co-founder and CTO at Soft8Soft
    FB | Twitter | VK

    #40146
    AvatarJimbaka
    Participant

    Yay, it works ! Thanks a lot. And sorry for “noobish” question.
    Also would like to say that i’m suprised with ur attention to each topic on forum, keep it goin ! :good:

    #40147

    Glad it helped :good:

    Co-founder and CTO at Soft8Soft
    FB | Twitter | VK

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.